Nyt fra kennelen

Snart kommer der hvalpe og denne gang er det sommerhvalpe!

Petra har termin den 1. Marts 2017.

Følg med her på siden eller på Facebook siden Kennel Absolut Beagle.

Petra er nu lige gået ind i uge 8 af hendes drægtigheden. Hunde går gerne drægtig i 63 dage efter ægløsning. Petra havde ægløsning d.28/12 og vi forventer fødsel omkring d.1/3-2017. 
Jeg har denne gang fået lidt fri omkring termins datoen og håber på at alt går som planlagt.
Vi fik Petra scannet på dag 22 og der var tydeligt 4 bobler hvor en lille hvalp indimellem poppede op. Dyrlægen ville ikke lægge sig fast på et bestemt antal, men hun mente der var tre mere. Og ja jeg var der jo og så de tre bobler, men jeg ved også at det kan snyde. Hoved sagen er at hun er drægtig.
Vi er godt i gang med at få de sidste ting på plads og hvalpe kassen skal lige justeres lidt og så kommer den op i stuen igen. Vi glæder os virkelig meget ...igen!
  I denne uge vil fostrene bare vokse. De er færdig dannet.
Petra vil bare vokse og vi har øget hendes foder mængde lidt. Hendes mælkekirtler er meget store og hendes dievorter er store og lyserøde. Petra er ikke så besværet af sin vægt og hun er altid sulten. Vi kan dog mærke at hun er øget i foder mængde. Vi har gjort plads i have så hun har et sted hvor hun kan grave, men det har været frost vejr så det har ikke været så nemt for hende, men jeg er ikke tvivl om at når det er muligt vil hun grave en hule hvor hun agter at føde sine hvalpe. Vi har dog andre planer.